Mustilan Taimitarha

Taimimyymälä sijaitsee Elimäellä, Helsinki-Kouvola -välisen kuutostien varrella. Taimimyymälän välittömässä läheisyydessä sijaitsee arboretum “Mustilan Kotikunnas”, joka tunnetaan ainutlaatuisena pohjoismaissa lajikerikkaudestaan ja erityisesti alppiruusuistaan.

Mustilan Taimitarhan historiasta

Mustilan Taimitarha on Suomen vanhimpia ja arvostetuimpia yksityisiä taimitarhoja. Se sijaitsee Elimäellä. Mustilan Taimitarhan erikoisuus on aina ollut puulajien monipuolisuus ja eksoottiset kasvit. Mustilan Taimitarha on erikoistunut erityisesti lehtipuiden, havupuiden ja pensaiden kasvattamiseen ja myyntiin.

Mustilan Taimitarhan kasvit

Mustilan Taimitarhan kasvit ja taimet -tuoteryhmästä löydät laajan valikoiman erilaisia kasveja ja taimia. Taimivalikoiman päivitys on parhaillaan käynnissä, ja ensimmäiset taimet ovat jo myynnissä. Taimien päivitys jatkuu toukokuun puoliväliin asti.

Puut ja suuret havukasvit voi ostaa verkosta, mutta ne tulee noutaa myymälästä Elimäeltä. Muut kasvit ovat ostettavissa toimitukseen. Mustilan Taimitarhan kasvit ovat laadukkaita ja helppohoitoisia, joten ne sopivat aloittelevallekin puutarhurille. Valikoimasta löydät suositut alppiruusut ja atsaleat sekä perennat, jotka ilahduttavat kasvattajaansa vuodesta toiseen. Tarjolla on sekä kotimaisia että ulkomaisia kasvilajikkeita, jotka sopivat niin puutarhaan kuin parvekkeellekin.

Valikoimasta löytyy myös erilaisia puiden ja pensaiden taimia, kuten havupuita, lehtipuita ja koristepensaita. Hedelmäpuut ja marjapensaat tuottavat iloa sadon muodossa, kun taas ruusupensaat kukkivat kauniisti. Havukasvit ja lehtipuut tarjoavat varjoa ja näkösuojaa pihalle, ja ikivihreät havukasvit koristavat puutarhaasi ympäri vuoden. Taimilla on myös taimitakuu.

Kukkalähetykset

Kukkalähetykset voi tilata kätevästi verkkokaupasta. Valikoimassa on monia erilaisia kukkalähetyksiä erilaisiin tilanteisiin, kuten syntymäpäiviin, häihin, hautajaisiin ja onnitteluihin. Kukkalähetyksissä käytetään sesongin mukaan vaihtuvia kukkia, joten ne ovat aina tuoreita ja kauniita.

Kukkalähetykset voidaan toimittaa suoraan vastaanottajan ovelle tai työpaikalle haluttuna päivänä. Kaikki kukkalähetykset on pakattu huolellisesti, jotta kukat pysyvät kauniina kuljetuksen aikana.

Kukkalähetykset ovat kauniita ja tyylikkäitä, ja ne ovat varmasti mieluisa lahja vastaanottajalle. Kukkalähetykset ovat erinomainen tapa osoittaa huolenpitoa ja ilahduttaa läheisiä. Suosituimmat paikkakunnat lähettää kukkia ovat HelsinkiTampereEspooTurkuOuluJyväskyläLahtiVantaa ja Kuopio. Tilaa valmistujaiskukat ja ylioppilasruusut netistä!